MEGATRON

Елементи за преобразуване на механични в електрически величини, потенциометри.

повече информация
ZEUTSCHEL MIK

Голям формат скенери, дигитализиране на вестници, книги, микрофилм и микрофиш.

повече информация
ADZ

Сензори и шалтери за налягане, манометри, датчици за температура, нивомери.

повече информация
ELPAC

Пластмасови крепежни елементи, алуминиеви кутии и профили, кримпване.

повече информация
MEGAUTO

Сензори за линейно и ъглово преместване, потенциометри, енкодери.

повече информация
ODU

Прецизни щекери и конектори с индустриално приложение, индивидуални решения.

повече информация
ELTROTEC

Лазарни сензори за дистанция, сензори за цвят, фотоклетки, техническа ендоскопия.

повече информация

Нашата продуктова гама

MEGATRON Elektronik GmbH
Германският концерн е водещ производител на високопрецизни потенциометри, енкодери, индустриални джойстици и тракболи. Фирмата предлага и датчици за измерване на сила и линейно преместване. Особено внимание са обръща в разработката на сензори за ротациони и ъглови премествания.
MEGAUTO KG
Продуктовия спектър на MegAuto KG е от обикновени елементи за вграждане, като потенциометри до специлани сензори. За да задоволи изискванията на пазара в нискоценовия сегмент фирмата произвежда ограничена гама от артикули и съответните им стойности за сметка на големи количества. Сред продуктите, които правят впечатление са сензори за линейно и ъглово преместване с/без електроника.
ELPAC
Фирма ELPAC е част от концерна на MEGATRON Elektronik, тя прдлага пластмасови крепежни елементи за електрониката и електротехниката, пластмасови и алуминиеви профили и кутии и термосвиваеми шлаухи. В продуктфолиото са още машини за кримпване, системи за оптична инспекция, микроскопи и други техники за наблюдение на качеството.
ODU Steckverbindungssysteme GmbH & Co. KG
Фирма ODU Steckverbindungssysteme GmbH & Co. KG е водещ производител на прецизни щекери и конектори с индустриално приложение. Производството е базирано в Германия и е с несъмнено високо качество. Сред клиентите на немския производител са световни производители на медицинска техника, автомобил, мобилни и радио телекомуникации, индустриална електроника и автоматизация, измервателна апаратура и технологии, машини за тежката промишленост.
ADZ NAGANO GmbH
Фирмата разработва и произвежда сензори и шалтери за налягане с високи технологични изисквания. Висококачествените продукти се отличават със здравина и дълъг живот. Клиенти на фирмата са всички производители във браншове, в които има хидравлични и пневматични съоражения и инсталации. Годишното производство надхвърля 100.000 трансмитери за налягане в 3.000 различни варианта за клиенти от цял свят.
ZUETSCHEL GmbH / MIK-CENTER GmbH
Съвместната работа на германския производител на високоскоростни скенери Zeutschel GmbH и дългогодишния опит в сферата на микрофилмирането и сканирането MIK-Center GmbH предлага на българския пазар професионални решения за съхранение на данни на всички архиви, библиотеки, застрахователни дружества, университети и банки. Ние предлагаме сканиране от хартиен носител и всички видове микроформи.
ELTROTEC Sensor GmbH
Eltrotec е повече от 35 години на пазара и спада към водещите компании в областта на заводската автоматизация с прецизни оптични сензори, както и в областта на оптичните сензори за разпознаване на форма, цвят, повърхност, геометрия, гланц, отражение OCR/OCV и 2D-Data Matrix Codes. Фирмата предлага и висококачествена техническа ендоскопия за замърсявания, ръжда, чужди тела, заварки и др. нежелани неточности при производство на детайли.